söndag 23 oktober 2011

2011 OKTOBER ALLAKANKÖREN KRISTINE KYRKAN





Här Pågår Övningen För Fullt Inför Högmässan Eller Förmiddags- Gudstjänsten i KRISTINE KYRKA . 


Här Är Vi Nu i Full Gång Med Övningen  i KRISTENE KYRKAN  Alla Kördeltagare i ALLAKANKÖREN Är Mycket Koncentrerade På Övningen.
En Av Våra Körledare Gunilla T Kollar På Notstället  Så Att Alla Sånger Är Med Som Vi Ska Sjunga Den Här Söndagen Och Våran Körledare Åsa W  Sitter Nu Vid  Flygeln För Att Ge Oss Tonart På Alla Sånger Vi Ska Sjunga. Och Våra Solister Övar In Sina Stycken  i Sångerna .


Varje Sång Övas In  Så Att  Det Ska Låta  Så Bra Som Det Bara Går. Men Vi Har Ju Åsa W Och Gunilla T  Som Ju Är Fantastiskt Duktiga På  Att Leda ALLAKANKÖREN.




Sebastian E  Kompar Oss På Sitt Munspel  Till Dom Olika Sångerna Som Vi Sjunger.




Nu Har Dom Första Gudstjänstbesökarna Kommit Och Tagit In  Sina Platser.




Här Ser Vi Förväntansfulla Gudtjänstbesökare Som Sitter Och Väntar På  Att Få Lyssna På ALLAKANKÖRENS Uppträdande.
Här Ser Vi Morgonpigga Gudstjänstbesökare Så Här På Söndagsmorgonen. Annars Brukar Ju Det Vara Glest Med Gudstjänstbesökare På Högmässan Eller Söndags- Gudstjänten På Söndagsförmiddagen.




Här Ser Vi Monika K Och Martin R Som  Kommit För Att Lyssna På  Oss   i  ALLAKANKÖREN .




Här Ser  Monika K Och Martin R Som Är  Morgonpigga Gudstjänstbesökare . Den Här Söndags- Förmiddagen När ALLAKANKÖREN Ska Sjunga.




Här Ser Vi  Min Goda Vän Mattias M Och Hans Ledsagare Peter K  Som Kommit  Till KRISTINE KYRKAN För Lyssna På Oss i ALLAKANKÖREN .







Här  Ser  Vi  Peter K  Som Är Mycket Glad  För   Att  Få  Komma Och Lyssna På Mattias M  Och Oss Anndra i ALLAKANKÖREN.  Mattias M Ledsagare /  Kontaktperson Peter K Var Mycket Trevlig Att Få Träffa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar